Maakt je stad of gemeente gebruik van een kortingscode? Kijk het na op hun productpagina!

Over Cirklo

Wie zijn we?

Cirklo is een product van Fairville. Dit product kwam ooit tot stand door de samenwerking tussen Onze Stad App & The Studio. Onze Stad App ontwikkelt een digitaal platform voor mobiele communicatie in steden & gemeenten. Samen met lokale besturen wilt het bedrijf streven naar een #CityAsAService waarbij communities digitaal ontsloten zijn door alle actoren samen te brengen in een 'one-APP-oplossing'.

The Studio was een initiatief van Belfius bank dat de focus legde op digitale innovatie ‘beyond banking’.

Hiermee is de flexibiliteit & efficiëntie van een startup gekoppeld aan het vertrouwen en standvastigheid van een van de Belgische grootbanken en op die manier hopen wij via deze combinatie onze klanten zo goed mogelijk te kunnen bijstaan in hun weg naar digitale innovatie.

 

Hoe werkt het?

 1. Je koopt een bon van je stad/gemeente aan via de webshop.
 2. Je ontvangt de bon per e-mail. De bon bestaat uit een QR-code die de door jou gekozen waarde bevat. Partners die al een 'Onze Stad App' hebben, kunnen die bon met de waarde opladen in hun city app. Zo kan je bijvoorbeeld na aankoop de waarde van jouw 'Halle bon' opladen in de 'Halle applicatie'.
 3. Je kan de bon nuttigen bij de aangesloten (lokale) ondernemers, van de stad of gemeente in kwestie. De bon is partieel spendeerbaar & de QR-code blijft dezelfde.
 4. Ondernemers kunnen met 1 druk op de knop de Euro’s op hun rekening aanvragen.
  Enzovoort. Natuurlijk is dit alles compliant met de laatste wetgevingen omtrent privacy & GDPR.

   

   

   

  Interesse in Cirklo ?

  Stuur een e-mail naar sales@fairville.be of & vraag een demo aan. Of kom nog meer te weten op de pagina 'stad/gemeente'.

  Bij vragen breng je best een bezoekje aan onze FAQ of contacteer je ons via de HELPDESK knop op deze website (rechtsonder) of op de Fairville website.